Web Paradiso

Paradiso

Paradiso

Disseny i creativitat web.
Desenvolupament, programació
i animacions.

La cocteleria Paradiso, coronada com a millor bar d’Espanya (i primera del món a The World’s 50 Best Bars) va contactar amb nosaltres perquè buscaven renovar la seva imatge en línia, atès que la seva presència a Internet era molt plana i senzilla, i no estava a l’altura d’un bar amb tanta màgia, personalitat i nivell, com certament és Paradiso.

Paradiso (Carrer de Rera Palau, 4. Barcelona. España) recrea l’l’experiència d’un bar clandestí ocult darrere la nevera d’una botiga de pastrami. Entre majestuosos plafons de fusta corbats que donen forma a la barra i una impressionant decoració s’obre un univers de temptacions dissenyat pel Grupo Confitería.

Còctels que es mouen entre la màgia i l’espectacle, com ara el Supercool Martini (elaborat amb una tècnica patentada), el Kriptonita, el Vulcano Negroni, el Brunch in the Moon, el Big Bang o el Great Gatsby conformen una carta de begudes tan única como estudiada.

Un lloc tan especial i únic necessitava un web espectacular, que estigués a l’altura d’aquest espai singular. Un web que t’endinsés en un viatge a un altre món. Un paradís de temptacions que ningú no es pot perdre.

Visiteu-lo a www.paradiso.cat