Web EIT

EIT

EIT

Disseny gràfic, disseny
i programació web,
aplicacions de marca
i desenvolupament d’imatges.

EIT Urban Mobility és una iniciativa de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT). Des de gener de 2019, treballen per tal de fomentar canvis positius en la forma en què les persones es mouen per les ciutats, per tal de convertir-les en llocs més habitables. El seu objectiu és esdevenir la major iniciativa europea de transformació de la mobilitat urbana. La concessió de fins a 400 milions d’euros (2020-2026) de l’EIT, un organisme de la Unió Europea, ajudarà a que això es produeixi.

Volíem crear una imatge que visualment estigués alineada amb el brànding general de tots els EIT europeus, però que a més tingués personalitat pròpia i identifiqués clarament la seva proposta de valor. Vam desenvolupar una imatge principal, en moviment, per descomptat, que  representava i descrivia clarament la marca i la seva proposta.
Disseny i creació de la imatge general de l’EIT Urban Mobility. Creació i desenvolupament del web. Gestió i manteniment del web. Disseny d’aplicacions de marca i elements promocionals. Creació d’imatges de futurs de mobilitat possibles.