Cardinal Health

Cardinal Health

Disseny gràfic,
creativitat i aplicacions
de marca.

Cardinal Health, Inc. és una empresa multinacional estatunidenca de serveis d’atenció a la salut i la catorzena empresa generadora d’ingressos més alta dels Estats Units. Les seves oficines centrals estan a Ohio i Dublín, Irlanda.
Cardinal Health va contactar amb nosaltres perquè buscaven una agència a Espanya per a proveir-los de serveis de disseny, creativitat gràfica i aplicació d’elements de comunicació de marca per a l’EMEA (sigles en anglès d’Europa, Orient Pròxim i Àfrica).
Una agència que vetllés perquè tots aquests elements que es desenvolupessin mantinguessin una imatge de marca consistent i sòlida alineada amb el seu brandbook global..

Cardinal Health és un distribuïdor de productes farmacèutics, fabricant i distribuïdor mundial de productes mèdics i de laboratori, i un proveïdor d’alt rendiment global.
Per a començar a treballar amb ells ens vam amarar de la marca i va ser necessari un procés d’aprenentatge i coneixement que ens va dur a conèixer la seva imatge en profunditat. Empreses grans com ara Cardinal Health compten amb plataformes que recullen tots els components per a la creació de productes digitals —com ara webs, apps, landings, correus electrònics, etc.—; o físics, la llibreria d’estils, components i patrons de disseny de la marca; aspectes estratègics com ara el procés creatiu, el to de la veu, l’ús de claims o eslògans, el tractament fotogràfic o l’estructura i aplicació del logo, i un complet desenvolupament d’ús tipogràfic, colors, dissenys, maquetes, icones, animacions, il·lustracions, bàners, àudio, vídeo, etc. Com a creatius i experts en brànding, la nostra tasca és conèixer fil per randa les marques amb les quals treballarem, per a així poder-ne ser representants i formar-hi part de l’equip.