POLÍTICA DE PRIVACITAT

Actualització: 20 de setembre de 2022

Aquest avís legal regula l’ús del lloc web https://www.madstudio.es (d’ara endavant, el web), del qual és titular Madstudio, SCP (d’ara endavant, Madstudio), amb domicili al carrer Aragó 56, entresol 4, 08015 (Barcelona), CIF J65639676.

L’accés al web de Madstudio és totalment voluntari, i qui accedeix a navegar-hi, se n’atribueix la condició d’usuari, la qual cosa implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest avís legal, i de les seves possibles modificacions. L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i aquest avís legal.

L’usuari ha de respondre, davant Madstudio o davant tercers, de qualsevol dany i perjudici que pugui causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Igualment, en visitar el web, l’usuari assumeix, coneix i accepta que les dades i les informacions sobre els serveis que apareixen al web són de caràcter informatiu i, en tot moment, poden contenir errors, imprecisions o no estar actualitzats.

Madstudio es reserva el dret a suspendre temporalment, o anular definitivament, sense necessitat de preavís, l’accessibilitat del seu web per tal de mantenir-lo, reparar-lo, actualitzar‑lo o millorar-lo.

Ens podeu transmetre els vostres dubtes utilitzant les dades de contacte que figuren a continuació.

Madstudio, en compliment de la Llei 34/2002 (11 de juliol) de Serveis de la Societat de la Información i de Comerç Electrònic, us informa de les seves dades:

    • Denominació social: Madstudio SCP
    • N.I.F.: J65639676
    • Domicili social: Carrer Arago 56 entresuelo 4, 08015 Barcelona

Tots les notificacions i comunicacions entre els usuaris i Madstudio es consideraran eficaces, a tots els efectes, quan es facin mitjançant qualsevol dels mitjans detallats anteriorment.

Els usuaris poden visitar lliurement les pàgines de Madstudio, a excepció de les que estiguin incloses en àrees restringides o siguin de subscripció.

L’usuari es compromet a fer servir les pàgines de Madstudio, de conformitat amb la llei espanyola, aquesta nota legal, les condicions particulars de determinats serveis i la resta d’avisos, reglaments d’ús i instruccions que s’hagin posat en coneixement seu, així com amb la moral i les bones pràctiques generalment acceptades, i amb l’ordre públic.

El web té com a objectiu principal informar al públic, en general, sobre els serveis i esdeveniments de Madstudio, així com establir relacions amb els clients actuals i potencials

Madstudio rebutja qualsevol responsabilitat en relació amb la informació que es trobi fora d’aquest web o del seu control i/o de la qual no sigui autor, i no és responsable, en particular, de l’actualització, correcció i/o exactitud dels continguts als quals tingui accés el visitant a través del web, així com de la seva legalitat i/o idoneïtat.

Quan necessitem obtenir informació vostra, sempre us demanarem, de manera expressa, que ens la proporcioneu voluntàriament. Les dades sol·licitades mitjançant els formularis de recollida de dades del web o per altres vies s’incorporen a un arxiu que pot incloure tractament de dades de caràcter personal, del qual és responsable Madstudio.

Madstudio tractarà les dades de manera confidencial i exclusivament amb la finalitat d’oferir la informació sol·licitada o gestionar les peticions dels serveis sol·licitats, amb totes les garanties legals i de seguretat que imposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

Igualment, Madstudio cancel·larà o rectificarà les dades quan resultin inexactes, incompletes o hagin deixat de ser necessàries o pertinents per a la seva finalitat, de conformitat amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679.

L’usuari pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se al Contacte de Protecció de Dades (CPD) que s’indica més avall.

Madstudio adopta els nivells de seguretat corresponents que requereix el Reglament (UE) 2016/679 i altres normatives aplicables.

Pel que fa al correu electrònic, la nostra política se centre en remetre únicament comunicacions que hagueu sol·licitat rebre. Si preferiu no rebre aquests missatges per correu electrònic, us oferim, a través dels missatges mateixos, la possibilitat d’exercir el vostre dret de cancel·lació i renúncia a la seva recepció, de conformitat amb el que disposa el títol III, article 22 de la Llei 34/2002 de Serveis per a la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

D’acord amb el que disposa el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679) es posa en el vostre coneixement la següent informació sobre el tractament de dades personals.

Responsable: Madstudio SCP

Contacte de Protecció de Dades:

Madstudio

Carrer Arago 56 entresuelo 4, 08015, Barcelona

info@madstudio.es

Finalitat: La finalitat de la seva creació és la gestió comercial i contractual, en cas necessari, relativa als clients actuals o potencials, així com respondre a les peticions d’informació dels usuaris del web.

Legitimació: La base legal per a aquest tractament és la sol·licitud realitzada pels expositors i restauradors en particular i pels usuaris en general.

Destinataris: Els destinataris de la informació són els departaments i delegacions en què s’organitza Madstudio, en part o en la seva totalitat. Altres destinataris de la informació són també les entitats oficials públiques o privades que, per obligació legal o necessitat material, hagin d’accedir a les dades, als efectes de la correcta prestació dels serveis sol·licitats/contractats, que constitueix la finalitat del tractament d’aquestes dades. En els casos en què per raó del seu tractament calgui la intervenció d’algun subcontractista, poden comunicar-se les seves dades personals a les entitats proveïdores, únicament i exclusivament, amb la finalitat prèviament descrita.

Drets:

En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i/o portabilitat de les dades mitjançant escrit dirigit al Contacte de Protecció de Dades (CPD), a la direcció establerta i facilitada en el contacte. També podeu revocar els consentiments a altres tractaments. També podeu sol·licitar més informació al CPD sobre els tractaments realitzats.

En cas que considereu que s’han vulnerat els vostres drets, podeu presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent en matèria de protecció de dades.

Conservació: Les dades recollides es conservaran mentre siguin rellevants per a Madstudio i no s’hagin exercit els drets de supressió, oposició i limitació del tractament. Igualment, les dades sempre es conservaran mentre puguin ser requerides per les autoritats, d’acord amb la legislació vigent.

Mastudio utilitza galetes de caràcter intern per a recordar informació relativa a l’idioma, estadístiques o dades de contacte per al funcionament correcte i imprescindible del web.

Què és una galeta?

Una galeta és un petit arxiu de text que s’emmagatzema en el vostre ordinador, tauleta tàctil o telèfon intel·ligent. Una galeta no és un programa que pugui contenir programaris maliciosos ni virus perillosos.

Quin ús fa de les galetes aquest lloc web?

Algunes galetes exerceixen funcions imprescindibles en el lloc web. Les galetes també ens ajuden a comprendre per quina raó visiteu el nostre lloc web, la qual cosa ens permet optimitzar-lo constantment i anar-lo adaptant a les vostres necessitats i interessos específics. Les galetes emmagatzemen dades, com ara els articles que afegiu a la cistella de la compra, si heu visitat el lloc web anteriorment, si heu iniciat la sessió, així com l’idioma i la moneda que preferiu visualitzar en el lloc web. També utilitzem galetes per a fer-vos arribar específicament els nostres anuncis en altres llocs web. En general, utilitzem galetes com a part del nostre servei per a mostrar-vos continguts que siguin rellevants per a vós.

Podeu veure els serveis específics que emmagatzemen galetes i per quina raó ho fan en les diferents categories:

  1. Funcionals
  2. Estadístiques
  3. Publicitat

Durant quan de temps s’emmagatzemen les galetes?

El temps que roman una galeta emmagatzemada en els diferents dispositius i navegadors varia. La durada d’una galeta es calcula en funció de l’última visita al lloc web. Quan finalitza la durada d’una galeta, s’elimina automàticament. La durada de totes les nostres galetes està especificada a la nostre política de galetes.

Com es rebutgen o eliminen les galetes?

Podeu rebutjar totes les galetes o les galetes de tercers en qualsevol moment modificant la configuració del navegador del vostre ordinador, tauleta tàctil o telèfon intel·ligent. La ubicació de la configuració depèn del navegador que utilitzeu. Tanmateix, heu de tenir en compte que, si rebutgeu totes les galetes o les galetes de tercers, no podreu utilitzar algunes funcions i serveis del lloc web (atès que depenen de les galetes).
Podeu bloquejar les galetes de Google Analytics aquí.

Com s’eliminen les galetes?

Eliminar les galetes que hagueu acceptat prèviament és molt senzill. El procés d’eliminació depèn del navegador (Chrome, Firefox, Safari, etc.) i del dispositiu que utilitzeu (telèfon intel·ligent, tauleta tàctil, PC, Mac).
Normalment, es troba a la configuració («Privacitat i seguretat»), tot i que pot diferir d’un navegador a un altre. Especifiqueu el dispositiu/navegador que utilitzeu (cliqueu sobre l’enllaç corresponent):

El contingut del web està subjecte al que disposa la normativa vigent que regula la propietat intel·lectual i, per tant, no es pot reproduir modificar, distribuir, comunicar públicament ni emmagatzemar sense l’autorització prèvia de Madstudio. L’ús indegut del contingut del web pot ser considerat infracció de les normes reguladores del copyright. Els usuaris s’han d’abstenir d’obtenir o d’intentar obtenir els continguts del web de Madstudio utilitzant mitjans o procediments diferents dels que es posa a disposició o s’indiquen a aquest efecte a les pàgines web on es trobin, llevat dels que es disposen en llicències de copyleft i similars.